18 Mayıs 2010 Salı

Aile

Herkese selamlar.

Hiç unutmayacağım bir haftasonuydu benim için. Çünkü, bir bakıma ailemle, ailemdeki iki kişiyle yeniden tanıştım. Elbette ki zaten çok özeldiler benim için, lakin bu haftasonu benim kalbimde çok daha derin bir yer kazandılar.

Annemle babam tatile gitmişlerdi, ben de İstanbul'da kalmaya karar verdim (A takımımın maçları vardı). Bütün haftasonu da onlarda kaldım. Koşullar ne olursa olsun benimle ilgilenmeleri, sık sık arayıp sormaları, benimle vakit geçirmeleri, ellerinden geldiğince yardım etmeye çalışmaları, bana güvenmeleri... beni inanılmaz etkiledi. Çok da keyifli bir haftasonuydu. Bir kez olsun İstanbul'da kaldığıma pişman olmadım.

Onlarlayken, tıpkı filmlerdeki gibi bir aile ortamı yaşadım. Mutluydum. Tabii ki bu, anne babamın benimle ilgilenmediği, bana soğuk davrandıkları, beni önemsemedikleri anlamına gelmiyor. Aksine, onlar benle tıpkı annem babam gibi ilgilendi.

Bu yüzden bu bir teşekkür yazısıdır. Sevgili İlgin ve Pati, sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Sizi çok seviyorum. Bu iyiliğnizi asla unutmayacağım.

9 Mayıs 2010 Pazar

Annem

Herkese selamlar.

Öncelikle tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz. Anneler gününün şerefine burada benim için çok özel birini anlatmak istiyorum.

Şimdi anlatacağım kişi bazen huysuz, bazen hırçın olmakla birlikte, asil, zeki, hoş sohbet, naziktir. Çok planlı programlı hareket eder. Şıktır ve çok zevklidir. Çok kolay hastalanır. Özellikle hastane ve polisiye türü amerikan dizilerini çok sever, ayrıca gerilim, macera ve dram filmlerinden hoşlanır. Buna rağmen çok fazla televizyon izlemez, kitap okumayı tercih eder. Park etmekle ilgili bazı sorunlar dışında gayet iyi araba kullanır. Boğaziçi mezunudur. Bana ders çalışmam için sürekli baskı yapar, hiçbir notumu beğenmez. Yemek pişirmek konusunda kendini son zamanlarda inanılmaz geliştirmiştir. Teknolojik aletleri gayet güzel kullanabilir, ama kullanmak istemez. Uzun saç sever, saçlarımı kısa kestirdiğimde kavga çıkarır. Sık sık onu kızdırsam, usandırsam da, onu çok seviyorum.

Anneler günün kutlu olsun annem.

1 Mayıs 2010 Cumartesi

Beklenenler Listesi

Herkese selamlar.
Geçen her günle birlikte ortaya çıkan yeni şeyler; yeni film, albüm, maç, konser, kitap, icat vs. vs. insanlarda bir beklenti uyandırıyor. Ben de bunun üzerine kendi beklentilerimi listelemeye karar verdim.

Aklıma gelen ilk şey Iron Man 2. Açıkçası ilk filmi pek de beğenmemiştim, demir zırhıyla gezinen bu Tony Stark elemanını da pek sevdiğimi söyleyemem, ama AC/DC ve filmin kötü adamı (ismini, ne ayak olduğunu falan bilmiyorum ama arıza tarzı hoşuma gitti) fikrimi değiştirtti. Ha, bir de Scarlett Johannson varmış galiba, hmmm o da iyi olur tabii, biz bizeyiz zaten, yalana dolana gerek yok.

Sonrasında, 25-27 Haziran tarihlerinde Sonisphere Festival olacak, ki yer gök inleyecek, İnönü Stadı yıkılacak, Beşiktaş stadsız kalacak, Yıldırım Demirören verdiği vereceği izne lanet okuyacak vs. vs... Metallica, Slayer, Anthrax, Heaven&Hell, Manowar, hele ki Megadeth geliyor, Allahım, Türk metalci kitlesi olarak biz de sana geliyoruz! Rammstein de gelecek ama pis onlar, o yüzden saymıyorum onları.

Yaz Tatili içimi yakan bir özlem oluyor her geçen gün, o da gelse de rahatlasak bir an önce. Okul bu sene illallah getirtti, sutopu da bu sene beni bayağı bir yordu, bu sebepten çok iyi gelecek. Şöyle tembelce oturmak, sabahtan akşama sokaklarda sürtmek, öğlen uyanmak... Sabırsızlıkla bekliyorum.

Bir de Nihayet Eski Dostlarla Buluşma'yı bekliyorum. İsim vermeyecek olsam da uzun zamandır görüşemediğim o kadar çok kişi var, hangi biriyle nasıl görüşeceğimi hiç bilmiyorum. Hepsi de çok özlediğim insanlar, bakalım nasıl kalkacağım altından.

Gene gevezeliğim tutmuş yazdıkça yazmışım. Ben artık yavaştan kaçayım, siz de kendinize iyi bakın.